O Nas

img_20160731_135210

Anna

Zjem właściwie wszystko! Smaków kuchni cały czas się uczę, jednak każda spożyta przeze mnie potrawa podnosi wymagania co do kolejnej. Kucharza z trzema gwiazdkami Michelin mam u siebie w domu, więc poprzeczkę stawiam naprawdę wysoko 😉

Michał

Wychowałem się w rodzinie, w której podczas śniadania rozmawia się o obiedzie, podczas obiadu o kolacji, a podczas kolacji o śniadaniu następnego dnia. Jedzenie nigdy nie stanowiło dodatku, to reszta zawsze stanowiła dodatek do jedzenia. Uwielbiam wszystko co z nim związane. Rozmawianie, słuchanie, oglądanie, gotowanie, smakowanie, próbowanie, poznawanie. Nieważne fast food, slow food, street, gourmet, italian, franch, three star, no star, organic czy sranik – kocham wszystko miłością szczerą. Warunek: musi być dobre i musi banglać!

 

Dodaj komentarz