Anna
Zjem właściwie wszystko! Smaków kuchni cały czas się uczę, jednak każda spożyta przeze mnie potrawa podnosi wymagania co do kolejnej. Kucharza z trzema gwiazdkami Michelin mam u siebie w domu, więc poprzeczkę stawiam naprawdę wysoko 😉
Michał
Wychowałem się w rodzinie, w której podczas śniadania rozmawia się o obiedzie, podczas obiadu o kolacji, a podczas kolacji o śniadaniu następnego dnia. Jedzenie nigdy nie stanowiło dodatku, to reszta zawsze stanowiła dodatek do jedzenia. Uwielbiam wszystko co z nim związane. Rozmawianie, słuchanie, oglądanie, gotowanie, smakowanie, próbowanie, poznawanie. Nieważne fast food, slow food, street, gourmet, italian, franch, three star, no star, organic czy sranik – kocham wszystko miłością szczerą. Warunek: musi być dobre i musi banglać!
Used in conjunction with the blended learning techniques found throughout the school, students in this college admission essay writer district are getting an education that’s fully immersed in the latest technologies.
Used in conjunction with the blended learning techniques found throughout the school, students in this college admission essay writer district are getting an education that’s fully immersed in the latest technologies.